per Xavi Ginés

Convocatòria oberta fins el dia 12 de juny de 2024.


Requisits.

o1.

Pot ser beneficiari de les ajudes regulades en aquesta convocatòria qualsevol alumne o alumna de la Universitat Jaume I de Castelló que es trobe matriculat o matriculada en un Treball Final de Grau, de qualsevol de les titulacions que ofereix l’UJI durant el curs 2023-2024, mitjançant matrícula ordinària.

o2.

5 beques podran ser atorgades a TFG orientats a qualsevol municipi rural de Castelló, entenent “rural” com aquell que forme part d’algun Grup d’Acció Local Leader de Castelló.

27 beques més es destinaran exclusivament a TFG orientats totalment o parcial a un o varis dels següents municipis: Zorita del Maestrazgo, la Torre d’en Besora, Albocàsser, Castell de Cabres, Vallibona, Cinctorres, Olocau del Rey, Ares del Maestrat, Portell de Morella, Vilafranca, Castellfort, Villores, Herbés, Benassal, Culla, Forcall, Vilar de Canes, Todolella, Catí, Morella, la Mata de Morella, Palanques, Algimia de Almonacid, Arañuel, Azuébar, Barracas, Caudiel, Chóvar, Cirat, Gaibiel, Higueras, Matet, Montán, Pavías, Pina de Montalgrao, Puebla de Arenoso, Sacañet, Torás, el Toro, Torralba del Pinar, Vall de Almonacid, Villamalur, Villanueva de Viver, Viver, la Pobla de Benifassà, Rossell, San Rafael del Río, Canet lo Roig, Traiguera, Sant Jordi, Càlig, la Torre d’en Doménec, la Jana, Vilafamés, Xert, Sant Mateu, Cervera del Maestre, Tírig, Santa Magdalena de Pulpis, Serra Engarcerán, la Salzadella, les Coves de Vinromà, Benlloc, Vilanova d’Alcolea, la Pobla Tornesa, Cabanes, la Serratella, la Vall d’Alba, Almedijar, Altura, Bejís, Benafer, Castellnovo, Chóvar, Fuente la Reina, Geldo, Jérica, Navajas, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa.

Els treballs orientats a pobles d’aquest llistat que pertanyen al GAL Maestrat-Plana Alta optaran a 13 beques. Aquells que els orienten a pobles de la Mancomunitat Palancia Mijares optaran a 2 beques. Aquells que orienten el treball als pobles que formen part del GAL Altmaesports optaran a 6 beques. Aquells que s’orienten a pobles del GAL Palancia Mijares optaran a 6 beques. Tots aquests treballs, a més, optaran a una de les 5 beques que, de forma general, es destinen a pobles rurals de Castelló.


Accés treballs edició 2022

Accés treballs edició 2023


Traduir »