per Xavi Ginés


Requisits.

o1.

Pot ser beneficiari de les ajudes regulades en aquesta convocatòria qualsevol alumne o alumna de la Universitat Jaume I de Castelló que es trobe matriculat o matriculada en un Treball Final de Grau, de qualsevol de les titulacions que ofereix l’UJI durant el curs 2021-2022, mitjançant matrícula ordinària.

o2.

Els treballs podran estar dirigits a projectes vinculació als municipis del territori de les comarques del Maestrat i la Plana Alta: la Pobla de Benifassà, Rossell, Sant Rafael del Riu, Canet lo Roig, Traiguera, Sant Jordi, Xert, la Jana, Càlig, Sant Mateu, Cervera del Maestrat, Tírig, la Salzadella, Santa Magdalena de Pulpis, les Coves de Vinromà, la Serratella, la Torre d’en Doménec, Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, Benlloc, la Vall d’Alba, Cabanes, Vilafamés, la Pobla de Tornesa; i de la Mancomunitat del Alto Palancia: Algimia de Almonacid, Almedíjar, Altura, Azuébar, Barracas, Bejís, Benafer, Castellnovo, Caudiel, Chóvar, El Toro, Fuente la Reina, Gaibiel, Geldo, Higueras, Jérica, Matet, Navajas, Pavías, Pina de Montalgrao, Sacañet, Soneja, Sot de Ferrer, Teresa, Torás, Vall de Almonacid, Villanueva de Viver, Viver.

*Correcció d’errors pendent de publicar. Els municipis corresponents a la Mancomunitat Alt Palància aparareixen mal relacionats a les bases. Feu cas dels que figuren ací.

Com ho farem?

o3.

Consulteu les bases oficials:


o4.

L’emplenament i presentació de la sol·licitud es realitzarà a través de la seu electrònica de la Universitat, adreçat al Servei d’Activitats Socioculturals.Traduir »