Política de privacitat

per admin

Qui som

La nostra adreça web és: https://novaruralitat.org i pertany al Fòrum de la Nova Ruralitat.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

  • Per fer la subscripció a la Newsletter.
  • Per fer consultes a través del formulari de contacte.
  • Per adherir-te al Manifest de la nova ruralitat.

La informació personal la farem servir de la següent manera:

  1. Per gestionar la llista de subscripcions del newsletter i enviar butlletins o altra informació d’interés.
  2. Per establir comunicació amb persones subscriptores i usuàries.
  3. En cadascuna de les diferents situacions, com que cada persona usuària té ple dret sobre les seves dades personals i sobre l’ús de les mateixes, podràs exercitar-los en qualsevol moment.
  4. En cap cas cedirem les teves dades a tercers sense prèvia informació i sol·licitud expressa del teu consentiment.

Sistemes de captura d’informació personal que utilitzem:

Formularis de subscripció a continguts: Dins del web existeixen diferents formularis per activar la subscripció. Si utilitzes filtres d’spam, si us plau, afegeix el nostre servei de correu electrònic a l’adreça de la teva llista de remitents permesos. Cerca a la safata d’entrada del teu correu: rebràs un missatge enviat des de l’adreça forum@novaruralitat.org amb l’assumpte “confirma la teva subscripció”. Hauràs de confirmar la subscripció per tal que puguem validar la teva adreça de correu electrònic. Utilitzarem les dades facilitades per enviar-te els nostres butlletins. Fòrum de la nova ruralitat no emmagatzema les adreces de correu que no hagin estat verificades. Els butlletins estan gestionats mitjançant l’eina de mail marketing Mailchimp.

Formulari d’adhesió a Manifest: En aquest cas s’utilitzarà la informació sol·licitada per mostrar-la públicament en l’apartat desenvolupat a aquest efecte.

Formulari de contacte: També existeix un formulari de contacte per consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per respondre a les mateixes i enviar la informació que la persona usuària requereixi a través del web.

Les persones usuàries podeu cursar la baixa, en qualsevol moment, de tots aquells serveis prestats pel Fòrum de la Nova Ruralitat a través dels butlletins; en els correus rebuts de newsletters podreu trobar l’opció de cancel·lar la subscripció.

En activar una subscripció, en tant que Persona Usuària entens que:

  • Des de el moment en que efectues la subscripció, el Fòrum de la Nova Ruralitat té accés a: Nom i correu electrònic.
  • Garanteixes que les dades personals facilitades a través dels diferents formularis són reals, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que es troba actualitzada i és exacta. Igualment, t’obligues a mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’única persona responsable de la inexactitud o falsedat de les mateixes, així com dels perjudicis que pugui ocasionar aquesta actuació al Fòrum de la Nova Ruralitat o a tercers amb motiu de l’ús de les referides dades.

Serveis oferts per tercers en la nostra web

Per proporcionar serveis estrictament necessaris pel desenvolupament de la nostra activitat, compartim dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Totes les utilitats que oferim per tercers són estrictament necessàries pel desenvolupament de la nostra activitat i han estat seleccionades atenent al compliment dels drets que nosaltres mateixos preservem.

Les següents empreses tindran accés a la informació personal necessària per a la realització de les seves funcions, si bé no podran utilitzar-la per altres finalitats. Igualment hauran de tractar la informació personal de conformitat amb aquest Avís de Privacitat i la legislació aplicable en matèria de protecció de dades.

Serveis de missatgeria i enviament de butlletins: Mailchimp de l’empresa The Rocket Science Group LLC d/b/a MailChimp, a State of Georgia limited liability company. Aquesta empresa es troba ubicada als Estats Units d’Amèrica. Recentment ha signat un Conveni entre la UE i els EUA sota el nom Privacy Shield (escut de privacitat entre la UE–EUA) i totes les empreses sota aquest Conveni tenen una protecció adient, motiu pel que es troba permesa la transferència internacional de dades. Mailchimp está acollida a aquest conveni, per tant acompleix les mesures de seguretat imposades per la legislació europea. Així, en subscriure’s als nostres butlletins la persona usuària és conscient i accepta que les seves dades personals siguin emmagatzemades per Mailchimp, per la subscripció i l’enviament de butlletins electrònics.

Sistemes de captura de dades personals que recull el nostre web

El nostre web utilitza diferents sistemes de captura d’informació personal, requerint sempre el vostre consentiment previ per tractar les dades personals d’acord amb les finalitats indicades.

Com persona usuària recorda que tens dret a revocar el teu consentiment previ en el moment en que així ho consideris necessari.

Exercici dels drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició

Pots adreçar les teves comunicacions i exercitar els teus drets ARCO seguint les formalitats imposades per la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i el seu Reglament de Desenvolupament.

Així ens pots fer arribar la teva sol·licitud escrita i signada en la que es continguin les següents dades: nom i cognoms, domicili a efectes de notificacions, juntament amb prova vàlida en dret com una fotocòpia del teu DNI o equivalent, i la petició en que es concreti la teva sol·licitud. L’escrit cal que l’adrecis al següent mail: forum@novaruralitat.org

Acceptació i consentiment

En tant que persona usuària declares haver estat informada de les condicions sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part del Fòrum de la Nova Ruralitat, en la forma i per a les finalitats indicades en la present política de privacitat.

Canvies en la present política de privacitat

El Fòrum de la Nova Ruralitat es reserva el dret a modificar la present política per tal d’adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, el Prestador del servei anunciarà en aquest web els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

De conformitat amb la LSSICE, el Fòrum de la Nova Ruralitat no fa pràctiques d’SPAM, motiu pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per la persona usuària.

En conseqüència, en cadascun dels formularis del web, en tant que persona usuària, tens la possibilitat de prestar el teu consentiment exprés per rebre la “Newsletter” o butlletins, amb independència de la informació puntualment sol·licitada.

De part de l’equip que formem el Fòrum de la Nova Ruralitat t’agraïm el temps dedicat a llegir aquesta política de privacitat.

Traduir »